Çorbanın 1,5 TL olduğu lokanta tüm Türkiye’nin gündeminde! Sosyal medyada da son birkaç gündür herkes Bahadır Lezzet adlı esnaf lokantasını konuşuyor.

Sosyal medyanın gündemini son 3-4 gündür siyaset, magazin ya da spor ile ilgili gelişmeler değil, Sakarya’daki bir esnaf lokantası belirliyor. Bahadır Lezzet adlı lokantanın başta Twitter olmak üzere tüm sosyal medyada ve haber kanallarında popüler olmasının nedeni ise fiyat listesi.

Çorbanın 1,5 TL Olduğu Lokanta Türkiye’nin Gündeminde

Gün geçmiyor ki sosyal medyada gündemi belirleyen yeni bir gelişme yaşanmasın. Çoğu zaman PR amaçlı kurgulanan durum ve olaylar sosyal medyanın gündemini belirlerken bazen de hayatın içinden ama gözden uzak detaylar sosyal medyanın gündemi oluveriyor. Sakarya’daki “Bahadır Lezzet” adlı esnaf lokantası, tam da hayatın içinden ama gözden uzak detaylardan biri!

3 Yıldır Fiyat Değişmedi

Fiyat listesiyle görenleri şaşkına çeviren “Bahadır Lezzet”in sahibi Sami Özkurt, yaptığı açıklamada çorbayı 3 yıldır 1.5 liradan sattıklarını dile getirdi. İşte Sami Özkurt’un konuya dair söyledikleri;

“Bir hafta önce sadece birkaç kalem ürüne zam yapmak mecburiyetinde kaldık. Bundan sonra ciddi anlamda fiyat artışları olmazsa uzun süre zam düşünmüyoruz. ‘Dükkan açalım, tutturalım, daha sonra hemen zam yapalım.’ mantığında değiliz. Vatandaşlarımız sayesinde büyüdük. Kalitemizden kesinlikle ödün vermedik. Kullanmış olduğumuz ürünler, herkesin bildiği marka ürünlerdir. 7 senedir ‘Mutfağımızı, depolarımızı gezebilirsiniz.’ sloganıyla buralara kadar geldik. Depolarımız, mutfaklarımız her daim halkımıza hazır” 

Adapazarı ilçesinde 8 şubesi bulunan Bahadır Lezzet lokantasının sahibi Sami Özkurt, döviz kurlarındaki hareketliliğe rağmen fiyat artışına gitmeyerek 3 yıldır uyguladığı ‘1.5 liraya çorba’ hizmetini sürdüreceğini vurguluyor.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından başta viral olduğu zannedilse de Bahadır Lezzet lokantasının fiyat listesi tamamen gerçek. Bölge sakinleri sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda Bahadır Lezzet lokantasının yemeklerini öve öve bitiremedi. Buna ek olarak, fiyatların gerçek olduğunu da vurgulayan kullanıcıların bu paylaşımları yapmasının ardından İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinden Bahadır Lezzet’e yeni şube açması için “buraya da bekleriz” tarzında tweet ve mesajlar gönderildi

Branding Türkiye olarak işini iyi yapan böylesi işletmeleri desteklediğimizi belirtmek isteriz. Ayrıca en yakın zamanda ekipçe “Bahadır Lezzet”te yemek yemeye gideceğiz. 🙂

Bahadır Lezzet Fiyat Listesi

İşte sosyal medyanın çok konuştuğu ve çorbanın 1,5 TL olduğu lokanta ile ilgili en çok merak edilen konu; Bahadır Lezzet lokantasının fiyat listesi.

Bahadır Lezzet Fiyat Tablosu


💡 Kurucu I The Founder (Film)

Bülten Aboneliğinizi Aktifleştirin

Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.