Sektöründe öncü şirketlerin CEO’ları ile buluşabileceğiniz CEO Stories Summit için geri sayım! 27 Ekim 2023’teki etkinlik 3İK Marka İletişim Ajansı organizasyonuyla gerçekleşecek!
CEO Stories Summit, 3İK Marka İletişim Ajansı tarafından düzenlenen sektörün önde gelen şirketlerinin CEO’ları ile genç yeteneklerin buluştuğu kariyer zirvesidir. CEO’lar etkinlik boyunca ilham veren kariyer hikayelerini anlatacak, genç yetenekler ise akıllarındaki sorulara cevap bularak motivasyon kazanacaklar.
CEO Stories Summit 27 Ekim’de
“Bana bir müze verin, içini doldurayım!” – Picasso
Picasso bu sözüyle; içerisinde sergilenmeye değer eserler olmadığı sürece müzelerin bir anlam ifade etmediğini ve bir müzenin ancak ihtişamlı eserlerle görsel bir şölen oluşturulabileceğini anlatmıştır. Eserleriyle şirketlere değer katan her CEO da kendine has üslubuyla aslında “yönetim”in bir sanat olduğunu gösterir. Diğer bir deyişle sahip olduğu bilgi, değer ve deneyimlerle yöneticilik sanatını icra eden her CEO da bir nevi kendi müzesini ürettiği eserlerle doldurur.
3İK Marka İletişim Ajansı organizasyonuyla 27 Ekim’de gerçekleşecek olan CEO Stories Summit’le katılımcılar CEO’ların ilham veren kariyer hikayelerini dinlerken bir yandan da her CEO’nun kendi müzesini eserleriyle nasıl doldurduğuna da şahitlik etmiş olacak.
Neden CEO Stories Summit?
Katılımcılar; CEO Stories Summit’te şirketlerin en tepe yöneticileri ile tanışıp network edinebilecek, kariyer hikayelerinden ilham alabilecek ve şirket yönetme sanatlarını nasıl icra ettiklerini görebilecek!
Etkinlik Nerede Olacak?
Etkinlik hibrit olarak gerçekleşecek. Sınırlı kontenjanla fiziksel olarak katılma hakkı kazananlar HAN Spaces Levent’te etkinliğe katılabilecek. Etkinliği online takip etmek içinse aşağıdaki butona tıklamanız yeterli.
Etkinlik Detayları
3İK Marka İletişim Ajansı tarafından hazırlanan CEO Stories Summit hakkında önemli detaylar şöyle,
Tarih: 27 Ekim 2023
Tür: Hibrit (Online / Fiziksel)
Mekan: HAN Spaces Levent
Fiziksel Mekan Kontenjanı: 100 Kişi
Ücret: Etkinlik ücretsizdir.
Sertifika: %70 Katılım Şartı İle Verilecektir.
Katılımcı Profili: CEO Stories Summit’e üniversite ve bölüm gözetmeksizin tüm öğrenciler katılabilir.
Katılımcı Şirketler
27 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan CEO Stories Summit’in katılımcı şirketleri şöyle; BAT Türkiye, Canon, Viatris, Doğan Holding, Colgate-Palmolive, JTI Türkiye, L’Oréal, Şölen.
Branding Türkiye’nin medya partneri olduğu etkinliğe kaydolmak ve CEO Stories Summit’in eşsiz deneyimini yaşamak için aşağıdaki kayıt butonuna tıklayabilirsiniz.
Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.