Dijital Markalaşma Eğitimi (DME)


HAKKINDA

Dijital Markalaşma; dijital pazarlama ve marka yönetimi – iletişimi kavramlarının bütünleşik bir anlayışla uygulanmasını temel alan çatı bir kavram olma özelliği taşımaktadır. “Dijital markalaşma” kavramı; Branding Türkiye‘nin Sahibi Ve Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılmıştır.

Branding Türkiye, tarafından akademik ve sektörel içeriklerle (makale, röportaj, zirve, etkinlik, eğitim, tez, araştırma vs.) desteklenen “Dijital Markalaşma” kavramına dair akademik ve sektörel bilgiyi içeren “Dijital Markalaşma Eğitimi (DME)”nin müfredatında; dijital pazarlama ve marka yönetimi – iletişimi ile ilgili 30+ konu yer almaktadır. Branding Türkiye, DME adlı konsept eğitimin tek uygulayıcısı ve hak sahibidir. Bu eğitim kapsamında dijital pazarlama ve marka yönetimi ile ilgili bütün disiplinler, sektör profesyoneli ve akademisyenlerden oluşan uzman bir ekip tarafından verilmektedir.

Dijital Markalaşma Eğitimi DME

PARTNERLER

Ajans Paradise
WP Okulu Logo
Alastyr Logo
SendPulse Mailing Sponsoru
Optima Stüdio Logo
StartupTeknoloji
Medya Bilgi Rehberi
Medya Takip Merkezi
Sahiplen.com Logo
Teleskop App Logo
Dikeyeksen Yayınları
Branding Türkiye Yayınları Kütüphane Sponsoru
Dijital Markalaşma Okulu DMO
İnce Fikirler
WhitePress Logo
Korvo.co Logo
G4A Studio
Üstün Patent
Alptechin Yazılım
Techno Logic
Startup Gazetesi
Haber Galerisi

BİLGİ VE KAYIT

Dijital Markalaşma Eğitimi I DME hakkında daha ayrıntılı bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilir ve eğitime dair detayları öğrenebilirsiniz. DME hakkında detaylı bilgi ve kayıt için aşağıdaki butona tıklayın. Bu arada eğitime kayıt esnasında “BRANDINGTURKİYE2020” kodunu kullanarak %10 indirim kazanabilirsiniz.

Dijital Dünyanın Marka Mecrası mottosuna sahip Branding Türkiye, bütünleşik pazarlama ve iş - ekonomi ile ilgili tüm olguların akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği, 100+ kategoride içerik yayınlanan, dijitalin dinamiklerine uygun bir yayın politikasına sahip ve 3F Fenomeni odaklı yeni nesil bir mecradır.