Dünyanın en prestijli üniversitelerinden biri olan Paris Sorbonne Üniversitesi, Türkiye’nin lider eğitim danışmanlık firmalarından BMI ile işbirliğinde orta ve üst düzey yönetici gelişim programı Global Dijital Liderlik | Dijital Dönüşüm Liderliği Sertifika Programı 15 Kasım’da Başlıyor!

Detaylı bilgi ve kayıt için burayı ziyaret edebilirsiniz

Paris Sorbonne Üniversitesi ve Business Management Institute (BMI) gerçekleştirdikleri işbirliğiyle, Türk yöneticilere özel, dijital çağın liderlerini geliştirmek amacıyla, “Global Dijital Liderlik – Dijital Dönüşüm Liderliği Sertifika Programı”nın 4.Dönemini 15 Kasım’da başlatıyor. Eğitim programı, hali hazırda kurumlarda orta ve üst düzey yönetici pozisyonlarında çalışmakta olan iş dünyası profesyonellerini dijital çağın getirdiği hızlı değişim ortamına ve zorluklara hazırlamayı ve böylelikle kurumlarına dijital dönüşüm konusunda liderlik edebilecek yetkinliklerle donatmayı hedeflemekte.

Dijital Dönüşüm Ve Endüstri 4.0

2017 yılı başlarından beri üzerinde çok konuşulan iki kavram: Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0… Her ikisi de gündemde yer ettiği, konuşulduğu kadar kurumların hayatına derinlemesine girmiş durumda değil. Türkiye’de dijital değişim henüz bütün bir resim olarak ele alınmıyor.

Sorbonne Üniversitesi ile geliştirilen “Global Dijital Liderlik” programı bu büyük resmi sunarak Türk yöneticilerin bu eğitimdeki uygulamalardan örnek alarak kendi organizasyonlarına dijital transformasyonları uygulayabilmelerini sağlayabilmelerini, bununla birlikte de program sonunda yeni nesil dünyaya ayak uyduran ve global platformlarda da kabul gören dünya standartlarında Türk liderler çıkmasına ön ayak olmayı hedefliyor.

Paris Sorbonne Sertifikalı Dijital Dönüşüm Programı

Günümüz dünyasında şirketler; değişen tüketici ve müşteri davranışları, teknolojinin ilerleme hızı ve artan dijitalleşme ile birlikte iş modellerini, organizasyon yapılarını ve iş yapış şekillerini sorguluyorlar. Dijital değişim şirketlerin; yeni ve hızla gelişen teknolojinin olanaklarını kullanarak stratejilerini, operasyonlarını ve insan kaynaklarını çığır açacak şekilde yeniden düşünmelerini gerektiriyor. Bu etkileşim içinde artık standartları takip eden değil, standartları belirleyenler olmak için değişiyorlar ve beraberinde içinde bulundukları sektörleri de değiştiriyorlar. Dijital değişimin kaçınılmaz gerekliliği sektör ayrımı olmaksızın, büyüklük ve olgunluk farkı gözetmeden kendini gösteriyor.

“Global Dijital Liderlik” programı ile bu değişimin yol haritası çizilmiş durumda. 15 Kasım’da başlayacak olan program online seanslar halinde 8 gün boyunca devam edecek. Program sadece akademik bilgi sağlamayı değil; teori ve pratiği bir araya getirmeyi hedeflemekte. Program içeriğinin %40 teorik bilgi üzerine %60’ının ise bu edinilen bilgileri hayata geçirme, bunları yöneticilerin nasıl şirketlerine transforme edeceğine dair.

Eğitmen Kadrosu

Programın 4. Dönem eğitmen kadrosu ise gerçekten harika görünüyor. Buna göre programın eğitmen kadrosunda;

Dr. Geraldine Scmidt  (IAE Paris Sorbonne University), Dr. Didier Chabaud (IAE Paris Sorbonne University), gibi çok değerli akademisyenlerin yanı sıra, aynı zamanda sektörün önde gelen kurumlarından birçok üst düzey yöneticisi ve yönetim danışmanı; Dilek Duman (Denizbank / Vice President), Bülent Bayram (Vodafone / CHRO) , Önder Oğuzhan (Teknosa / Chief Marketing & Technology Officer), Erman Karaca (TFI TAB Food İnvestment / CTO – Member of TÜBİSAD Council of Presidents), Oktay Aktolun (PwC Türkiye / Partner – PwC Digital), Tuğrul Cora (UiPath Türkiye / GM), Ayhan Demirci (Koç Dijital / Director, Data and Analytics), Ali Rıza Ersoy ( ION Academy / Founder – Digital Transformation Consultant), Etkin Çiftçi (PwC Türkiye / Head of Experience Consulting

eğitmen olarak yer almakta. Güçlü eğitmen-konuşmacı kadrosu ile dikkat çeken eğitim programı hakkında daha detaylı bilgi almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Günümüzde önemli bir rekabet silahı olarak görülen dijital dönüşüm konsepti, önümüzdeki süreçlerde hangi sektör ve şirketlerin ayakta kalıp hangileri için çanların çaldığının nişanesi olarak görülmekte. Dell EMC’nin gerçekleştirdiği “Dijital Dönüşüm Endeksi”ne göre, araştırmaya katılan işletmelerin yarısının bu dönüşüme ayak uyduramayıp 5 yıl içinde yok olabileceğine inanılıyor.1

Bu da dijital dönüşümün artık opsiyon değil bir ihtiyaç olduğunu gözler önüne seriyor. Dijital dönüşüm sürecini başarılı bir şekilde ilerletmek için ise temelde teknolojinin gücünü, değişimi benimseyen bir organizasyon kültürü ile bir araya getirmek gerekiyor. Bu hususta da  yöneticilerin bilgi ve ilgi düzeyleri şirketler için hayati önem kazanıyor.


Paris Sorbonne Sertifikalı Dijital Dönüşüm Programı hakkında detaylı bilgi almak ve eğitime başvuru için burada yer alan iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Bülten Aboneliğinizi Aktifleştirin

Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.