G4A Pazarlama Sohbetleri: E-Ticaret Girişimcileri İçin Finansal Konular (Bölüm – 10)

G4A Studio tarafından Spotify özelinde gerçekleştirilen “Pazarlama Sohbetleri”nin 10. bölümü yayınlandı. Bu bölümde E-Ticaret Girişimcileri İçin Finansal Konular konuşuldu.
2020’den itibaren sesli içeriğin daha da önemli olacağı uzmanlar tarafından sık sık dile getiriliyor. Spotify bu anlamda en popüler mecra fakat Spotify’da 3F Fenomeni odağında içerik üretmek bir hayli zor. Ancak bir taraftan da bu işi hakkıyla yapan bazı kişi ve kurumlar var. G4A Studio & Workshops bunlardan biri.
G4A Studio, Spotify özelinde yayınladığı ve fakat birçok platformda eş zamanlı olarak paylaşılan “Pazarlama Sohbetleri” temalı podcastleri ile pazarlamaya dair bilgi ve tecrübe aktarımında bulunuyor. G4A Kurucuları Sercan Yılmaz ile Hasan Yasin Türkyılmaz‘ın hazırlayıp sunduğu Pazarlama Sohbetleri’nin bazı bölümlerine alanında uzman kişiler konuk olarak da davet ediliyor. Bu haftaki bölüme Branding Türkiye’nin Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Mürsel Ferhat Sağlam ile uzun yıllardır startup markalaşması ile finans sektöründe kurumsal iletişim yöneticiliği yapan şimdilerde ise Branding Türkiye’nin Kurumsal İletişim Yöneticisi olarak kariyerini sürdüren Dilay Çakıcı konuk oldu.
E-ticaret girişimcilerine dair finansal konular odağında tavsiyelerle başlayan yayın, genel olarak girişimcilerin yatırım alma süreci ve bir girişimin finansal yönetimiyle ilgili önerilerle devam etti.
∴
Bu arada Branding Türkiye, G4A Studio‘nun, Spotify’daki yayınlarına medya ve iletişim desteği sağlamayı sürdürüyor. Medya sponsoru olarak destek sağladığımız “G4A Studio – Pazarlama Sohbetleri” podcastlerinin bu haftaki konusu “E-Ticaret Girişimcileri İçin Finansal Konular” oldu.
Pazarlama Sohbetleri’nin 10. bölümü olan “E-Ticaret Girişimcileri İçin Finansal Konular” temalı podcastinde Hasan Yasin Türkyılmaz Mürsel Ferhat Sağlam ve Dilay Çakıcı, e-ticaret özelinde girişimcilere finansal anlamda bilgi verirken, girişimcilerin yatırım alma ile ilgili süreçte ne yapmaları gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde de bulundular. Böylece girişimcilerin en çok zorlandığı finans yönetimi ve pazarlama bütçesi gibi konulara dair bir farkındalık sağlanmış oldu.
∴
Bilindiği üzere e-ticaret, girişimciliğin en popüler alanı. Şimdilerde herkes e-ticaret girişimciliği konusunda şansını deniyor.
Peki bu süreçte finansal yönetim ve pazarlama bütçesi ile ilgili optimizasyonu başarıyla sürdürebiliyorlar mı? En önemlisi de girişimciler süreç boyunca hangi kamu ve özel teşviklerden yararlanacaklarını biliyorlar mı? İşte bu temel soruların yanıtı için G4A Studio’nun 10. bölümünü dinlemeniz gerekiyor.
Pazarlama Sohbetleri’nin 10 bölümünde konuşulan başlıklardan bazıları;
Dilerseniz sözü fazla uzatmadan sizi bu haftanın podcasti ile baş başa bırakalım.
E-Ticaret Girişimleri İçin Finansal Konular ana temalı podcasti Spotify ve YouTube’da dinleyebilirsiniz.
Her hafta Pazar günü G4A Studio tarafından Spotify özelinde hazırlanan Pazarlama Sohbetleri’nde Pazarlama başta olmak üzere bütünleşik pazarlamanın kapsamına giren konulara (reklam, pazarlama, iletişim, medya, kurumsal iletişim, dijital pazarlama, sosyal medya, dijital markalaşma, growth marketing, online itibar yönetimi, e-ticaret vs.) dair bilgi ve tecrübe aktarımı yapılmaktadır. Buna ek olarak o haftanın konusuna dair soru – cevapların yanı sıra alanında uzman kişilerin konuk olarak davet edildiği Pazarlama Sohbetleri‘ni düzenli olarak dinlemek etmek için G4A Studio’nun Spotify kanalını takip edebilirsiniz. Bu arada Pazarlama Sohbetleri’ne konu ve konuk önermek için info@g4astudio.com adresine mail gönderebilirsiniz.
G4A Studio, büyüme, büyüme hack’lemesi ve performans pazarlama alanında eğitim ve danışmanlık sunar. Büyüme ve veri odaklı pazarlama, UX analitiği, CRO, SEO, dijital pazarlama ve internet reklamcılığı alanında hizmet veren bir stüdyodur. G4A Studio & Workshops ayrıca; startup, eticaret, mobil uygulama ve oyun girişimleri özelinde çözümler sunar.
Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.
Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.
Bir şeyler yanlış gitti.
Asla spam yapmayacağız.