Dünyanın en büyük pazarlama etkinliği olan World Marketing Summit organizasyonuna bu yıl 160’dan fazla ülkeden 100 milyon kişi katılacak! 

Günümüzün kritik zamanlarında işletmelerin geleceğe ilerlemek içinilhama, rehberliğe ve liderliğe ihtiyacı var. Pazarlamanın babası Prof. Dr. Philip Kotler‘in buluşu olan World Marketing Summit (WMS), bu sene pazarlama çözümlerini sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmak için kullanmanın yollarını keşfetmek amacıyla; kurumsal şirketler, kamu kurumları, kar amacı gütmeyen kuruluşlar ve akademik alanlarda nyenilikçi beyinleri bir araya getiriyor.

Dünyanın En Büyük Pazarlama Etkinliği

Dünya çapında 160’dan fazla ülkede, aynı anda yayınlanacak olan (çevrimiçi) “World Marketing Summit”e 100 milyondan fazla kişinin katılması bekleniyor. Kendi alanında lider 101’den fazla konuşmacı;iş, pazarlama, dijital ve sosyal medya, marka bilinci oluşturma ve ilgili tüm alanlardan bir araya gelerek “Marketing Changes to Meet Sustainability Goals – Sürdürülebilirlik Hedeflerini Karşılamak için Pazarlama Değişiklikleri” teması altında buluşacak.

Dünyanın En Büyük Pazarlama Etkinliği World Marketing Summit

Philip Kotler’in World Marketing Summit Mesajı;

“Sevgili Arkadaşlar, Selamlar!

“2. eWMS’nin (elektronik World Marketing Summit) 126 etkili küresel konuşmacının sunumları ve dünya çapında 42.07 milyon izleyici ile başarılı bir şekilde sonuçlandığını size bildirmekten mutluluk duyuyorum. Biz “ASLA DURMAYIZ” ve şimdi eWMS 2022’yi “Sürdürülebilirlik Hedeflerini Karşılamak için Pazarlama Değişiklikleri” temasıyla planlıyoruz.

Akademik ve kurumsal sektörden 100 seçkin lideri tekrar davet ediyoruz. Bu heyecan verici etkinlik 6 ve 7 Kasım 2022’de, 6 Kasım’da 00:01 GMT’de başlayacak ve 7 Kasım’da GMT 23:59’da (GMT) sona erecek çevrimiçi sunumlar şeklinde gerçekleşecek. Program, eWMS 2022 için 100 milyondan fazla izleyiciyi hedeflerken Auckland’dan Los Angeles’a dünya çapında geçerli olacak, sürdürülebilirlik ile pazarlama mesajının dünya çapında birçok Y kuşağına ulaşabilmesi için öğrencilere 50 milyon ücretsiz bilet sunuyoruz. eWMS, “Pazarlama Yoluyla Daha İyi Bir Dünya Yaratmayı” hedeflemeye devam ediyor.”

– Philip Kotler

Önemli Markalar Ve Uzmanlar WMS 2022’de!

Türkiye’den Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, Coca Cola Genel Müdürü Başak Karaca, Arçelik CEO’su Hakan Bulgurlu, Global Magic Brands CEO’su Ömer Şengüler, brandyMe Kurucusu İrem Sefa Yayımlar, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Prof. Dr. Figen Yıldırım, Future Bright Kurucusu Akan Abdula, Markam Danışmanlık Kurucusu Güven Borça gibi öncü isimlerin bilgisini, vizyonunu ve öngörülerini paylaşacağı ve çevrimiçi gerçekleşecek World Marketing Summit’i kaçırmayın!

Dünyanın en büyük pazarlama etkinliği olan World Marketing Summit’in medya partnerleri ise Hani Kurumsaldık ile Branding Türkiye oldu!

WMS 2022’ye Katıl

Alanında uzman birçok ismin konuşma yapacağı World Marketing Summit’e katılmak ve erken dönem indirimli bilet satışından yararlanmak için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

ZİVEYE KATIL


World Marketing Summit Notları (2018)

Bülten Aboneliğinizi Aktifleştirin

Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.