Spotify özelinde gerçekleştirilen “Dijital Markalaşma Sohbetleri”nin “Dijital Markalaşma Kavramı Nasıl Doğdu?” başlıklı ikinci bölümü yayınlandı.

Dijital Markalaşma Uzmanı, Sosyal Medya Stratejisti, Eğitmen, Mentor Ve Yazar Mürsel Ferhat Sağlam tarafından hazırlanan “Dijital Markalaşma Sohbetleri” temalı podcast serisinin birinci bölümü yayınlandı. Konuya giriş mahiyetinde olması nedeniyle podcastin bu haftaki konusu “Dijital Markalaşma Nasıl Doğdu” olarak belirlendi.

Bildiğiniz üzere serinin birinci bölümü “Merhaba” adını taşıyordu. Dinlemek isteyenler için birinci bölüme dair detayları yazının sonuna ekliyor olacağız.

Dijital Markalaşma Kavramı Nasıl Doğdu? (İkinci Bölüm)

Dijital Markalaşma Sohbetleri’nin 2. bölümü olan “Dijital Markalaşma Kavramı Nasıl Doğdu?” temalı podcastte; Mürsel Ferhat Sağlam, dijital markalaşma kavramının tarihsel gelişimine dair kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Sağlam konuya; “Bu bölümde bana konuşmacı olduğum etkinliklerde en çok sorulan soruyu yanıtlayacağım. Dijital markalaşma kavramı nasıl doğdu? Yani neden böyle bir kavramsallaştırma yaptık? Bunun için takvim yapraklarını 2012’ye çevirmemiz gerekiyor.” diyerek giriş yaptı ve sonra dijital markalaşmanın kavramsallaşma gerekçelerini anlattı.

Bu arada Branding Türkiye’nin Spotify özelinde faaliyet gösteren sesli içerik odaklı alt markası Branding Türkiye Fm için gerçekleştirilen konuklu yayınların teknik bir bir problem nedeniyle silindiğinden de bahseden Sağlam, Branding Türkiye’nin Spotify kanalının çok yakında sürpriz içerik ve konuklarla yayına başlayacağını duyurdu.

Mürsel Ferhat Sağlam, yayın sırasında; birinci bölümde bahsettiği hediye çekilişlerine bir kez daha değinerek konuya ilişkin yeni detaylar paylaştı.

Telegram’da Takip Edin

Dijital Markalaşma Sohbetleri podcast serisine dair detaylar için “Dijital Markalaşma Telegram Kanalı“nı takip edebilirsiniz. Buna ek olarak Branding Türkiye içeriklerine anlık ulaşmak, gelişmelerden anında haberdar olmak içinBranding Türkiye Telegram Kanalını takip edebilirsiniz. Son olarak güncel etkinlikler, eğitimler, zirve ve meetuplar ile online eğitim, etkinlik ve seminerler için Etkinlik Duyuru Telegram Kanalını takip edebilirsiniz.

Sponsorlar

Spotify özelinde gerçekleştirilen “Mürsel Ferhat Sağlam İle Dijital Markalaşma Sohbetleri”nin Dijital Markalaşma Nasıl Doğdu? temalı birinci bölümünün sponsorları şöyle;

  • Branding Türkiye
  • Branding Türkiye Yayınları
  • Dijital Markalaşma Eğitimi I DME
  • G4A Studio & Workshops
  • Dikeyeksen Yayıncılık
  • Ajans Paradise
  • Üstün Patent
  • Alastyr

Dijital Markalaşma Sohbetleri I Hakkında

Mürsel Ferhat Sağlam’ın kişisel Spotify kanalının adıdır. Dijital Markalaşma Sohbetleri’nde; Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılan dijital markalaşma kavramı ile ilgili “nedir?”, “nasıl?”, “niye?” odağında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapılmaktadır.

Mürsel Ferhat Sağlam I Hakkında

Mürsel Ferhat Sağlam, 16 Nisan 1989 İstanbul doğumludur. Namık Kemal Üniversitesi Halkla İlişkiler & Tanıtım Bölümü, Beykent Üniversitesi Tarih Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. Beykent Üniversitesi’nde Tarih alanında yüksek lisans yapmıştır. Akademik kariyerine Marmara Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde doktora seviyesinde özel öğrenci statüsünde devam etmektedir. “Ajans Paradise” (2012), ve “Branding Türkiye” (2018) Mürsel Ferhat Sağlam’ın girişimleri arasında yer almaktadır. Mürsel Ferhat Sağlam’ın hikâye, roman, deneme, pazarlama olmak üzere farklı türlerde yayınlanmış 6 kitabı bulunmaktadır. Ulusal ve uluslar arası birçok mecrada uzmanlık alanlarıyla ilgili çeşitli makaleler yazmış olan Sağlam, kamu ve özel sektördeki kurumlara dijital pazarlama, sosyal medya, içerik pazarlaması, stratejik marka yönetimi, girişimcilik, zaman yönetimi, itibar yönetimi, kriz yönetimi ve dijital markalaşma konularında eğitimler ve konferanslar vermektedir.

Mürsel Ferhat Sağlam ile Instagram, Twitter ve Linkedin üzerinden iletişime geçebilirsiniz.


Dijital Markalaşma Sohbetleri (1. Bölüm)

Bülten Aboneliğinizi Aktifleştirin

Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.