Dijital Markalaşma 1.0 – Etkinlik Notları

Branding Türkiye, Empathos Academy, Marker Groupe, JCI Avrasya organizasyonuyla ve Facebook İstasyon’un mekan sponsorluğunda 7 Eylül 2023’te gerçekleştirilen Dijital Markalaşma 1.0 etkinliği ile ilgili detayları derledik! İşte Dijital Markalaşma 1.0 – Etkinlik Notları!
Yeni nesil, bütünleşik, multidisipliner ve sürdürülebilir bir kavram olan dijital markalaşma ile ilgili konsept bir etkinlik gerçekleştirildi. Mürsel Ferhat Sağlam tarafından kavramsallaştırılarak literatüre kazandırılan dijital markalaşma özelindeki etkinlik Branding Türkiye, Empathos Academy, Marker Group ve JCI Avrasya organizasyonuyla düzenlendi.
Bütünleşik pazarlamaya dair tüm olguların akademisyenler ve sektör profesyonelleri tarafından değerlendirildiği, fayda ve farkındalık odaklı bir mecra olan Branding Türkiye, etkinlik odaklı alt markası Branding Türkiye Etkinlik aracılığıyla bütünleşik pazarlamanın kapsamına giren konu ve kavramlarda zirve ve etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. En son Empathos Academy, Marker Group ve JCI Avrasya organizasyonuyla ve Facebook İstasyon mekan sponsorluğunda “Dijital Markalaşma 1.0” ana temalı bir etkinlik gerçekleştiren Branding Türkiye, ekosisteme değer katmaya devam ediyor.
7 Eylül 2023’te gerçekleştirilen ve iş, sanat, siyaset ve akademi dünyasından birçok ismin katılım gösterdiği Dijital Markalaşma 1.0 etkinliğinin konuşmacıları; Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye – Founder), Emre Bozdemir (JCI Avrasya – Başkan), Irmak Başoğlu (Empathos Academy – Founder), Damla Aydın (Marker Groupe – CMO) şeklindeydi.
Mürsel Ferhat Sağlam etkinlik ana başlığıyla paralel bir konuda konuşma yaparak Dijital Markalaşma 1.0 üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kavramın tarihsel gelişimi ve niye kavramsallaştığı ile ilgili detaylara değinen Sağlam, dijital markalaşma kavramının lüks veya tercih olmaktan çıktığını söyledi. Mürsel Ferhat Sağlam dijital markalaşmanın artık bir mecburiyet halini aldığını belirterek kavramın tüm sektörü ve akademiyi nasıl dönüştürdüğüne de değindi. Hem ajansları hem de kurumsal işletmeleri bu kavram odağında aksiyon almaya davet eden Sağlam’ın ardından Irmak Başoğlu sahneye çıktı. Başoğlu, girişimcilik ile ilgili dikkat çeken çıkarımlarda bulunarak hedef odaklı olmanın girişimcilikte ne denli önemli olduğunu vurguladı. Emre Bozdemir ise JCI’ın girişimcilik ve sürdürülebilirlik kavramlarına bakışına değinerek dijital markalaşmanın bu alanlara olan katkısını kanıtladı. Etkinliğin son konuşmacısı Damla Aydın oldu. Aydın, dijital markalaşmanın bir faktörü olan performans pazarlama ile ilgili bilgi verirken, bunu örnek bir kampanya üzerinden değerlendirdi.
Kurumsal İletişim 2.0, Startup Teknoloji, Medya Takip Merkezi, Akademi Futbol Dergisi ve Hani Kurumsaldık’ın medya partneri olduğu, WP Okulu, Alastyr, Teleskop, Üstün Patent, Korvo, Branding Türkiye Yayınları, Dijital Markalaşma Eğitimi I DME tarafından desteklenen etkinlik uzman isimlerin gerçekleştirdiği konuşmaların akabinde “network time” ile devam etti. Katılımcılar bu sürede hem konuşmacılarla hem de diğer katılımcılarla tanışarak olası iş birliklerine dair görüşmeler yaptı.
Branding Türkiye, her ay dijitalleşme, markalaşma ve kurumsallaşma odaklı konsept etkinlikler gerçekleştiriyor. Ücretsiz düzenlenen etkinliklere katılım sınırlı olup hızlı kayıt için topluluklarımıza katılmanızı öneririz.
Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.
Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.
Bir şeyler yanlış gitti.
Asla spam yapmayacağız.