Dijital Dünyaya İzmir’den Bakış Etkinliği İçin Geri Sayım!

Düzenlediği konsept etkinliklerle ekosistemi bir araya getiren Anadolu Bilişim Buluşmaları tarafından 30 Nisan 2025 tarihinde gerçekleştirilecek olan “Dijital Dünyaya İzmir’den Bakış Etkinliği”nde alanında uzman isimler bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak!
Harput Ajans organizasyonu ve Elektronik Ticaret Derneği (ELİDER), Haberleşme Teknolojileri Kümelenmesi (HTK), Kamu Bilişim Derneği partnerliğiyle 30 Nisan 2025’te gerçekleştirilecek olan konsept etkinlik kapsamında teknoloji sektörünün paydaşları İzmir’de buluşacak.
750’den fazla üst düzey yöneticinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan etkinlikte 50’den fazla alanında uzman konuşmacı, 25’ten fazla standın yer alacağı fuar alanı, etkili B2B buluşmaları ve güçlü networking aktiviteleri olacak.
Anadolu Bilişim Buluşmaları tarafından Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde seri şeklinde gerçekleştirilen “Dijital Dünyaya Bakış” etkinliklerinin 9.’su İzmir’de düzenlenecek. “Sen Yola Çık! Yol Sana Görünür” mottosuyla hibrit olarak gerçekleştirilecek olan etkinlik İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası, İzmir Sanayi Odası başta olmak üzere yerel kamu paydaşlarına ek olarak Dokuz Eylül Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi başta olmak üzere İzmir’deki üniversitelerin desteğiyle gerçekleştirilecek.
Anadolu’nun lider etkinliği olarak Anadolu’da bilgi ve teknoloji gündemini belirlemenin yanı sıra bireylerin, şirketlerin, yerel yönetimlerin ve kamu paydaşlarının vizyonunu, stratejisini ve yol haritasını oluşturmasına katkı sağlayan Anadolu Bilişim Buluşmaları, bu amaç doğrultusunda yeni nesil teknolojilerin iş hayatındaki etkilerini bütünsel olarak ele alarak, bunları toplum ve kamu yararına nasıl adapte etmek gerektiğini gerçekleştirdiği etkinlik ve zirvelerle ortaya koymaktadır.
Bu etkinliklerin dokuzuncusu Dijital Dünyaya İzmir’den Bakış başlığıyla İzmir’de düzenlenecek. Branding Türkiye’nin medya sponsoru olduğu etkinlikte alanında uzman isimler bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacak.
Anadolu Bilişim Buluşmaları’nın 9. etkinliği Harput Ajans tarafından 30 Nisan 2025’te İzmir’de hibrit olarak gerçekleştirilecek. Etkinliğin katılımcı profili ise şöyle; Bakanlıklar, İlgili Genel Müdürlükler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, İlgili Özel Sektör, Üniversiteler, Mimarlar, Müteahhitler, Taahhüt Firmaları, Teknik Müşavirler, Yazılım Firmaları, Danışmanlar, İnşaat Malzemesi Üreticileri, Akademisyenler, Uzmanlar, Yapı Denetim Kuruluşları, İlgili Ulusal ve Uluslararası Firmalar, Enstitüler, Yerel, Bölgesel ve Ulusal İlgili STK’lar, Sektör Çalışanları, Öğrenciler Medya Kuruluşları ve Dernekler.
Etkinliğe dair detaylı bilgi için Anadolu Bilişim Buluşmaları resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Etkinliği canlı olarak takip etmek içinse buraya tıklayıp Anadolu Bilişim Buluşmaları YouTube kanalını ziyaret edebilirsiniz.
Anadolu Bilişim Buluşmaları, 2017 yılından bu yana Anadolu’nun teknoloji ve bilişim gündemini belirlemeye çalışan; geleceği bugünden görerek bu konuda bireylerin, şirketlerin ve ülkemizin sektörel vizyon, strateji ve yol haritasını oluşturmasını destekleyen; yeni teknolojilerin tüm alanlarda iş ve yaşamımıza etkilerini çok boyutlu ele alan; yarına nasıl hazırlanmamız gerektiğini ortaya koyan; etki alanı ve etkileşimi ölçülebilir olacak şekilde ulusal ve uluslar arası boyutu ile geniş ve zengin içerikli etkinliği olma özelliği taşıyor
Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.
Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.
Bir şeyler yanlış gitti.
Asla spam yapmayacağız.