Türkiye’nin en başarılı pazarlama ve sosyal araştırmaları 3 Eylül’de ödüllendirilecek. Baykuş Ödülleri 3 Eylül tarihinde Four Seasons Bosphorus’ta  gerçekleştirilecek.

Araştırma dünyasının Oscar’ı olarak adlandırılan ve merakla beklenen Baykuş Ödülleri 3 Eylül’de Four Seasons Bosphorus’ta düzenlenecek ödül töreniyle sahiplerini bulacak. Bu yıl yedincisi yapılacak törende, sektördeki başarılı pazarlama ve sosyal araştırmaları gerçekleştiren bütün ekipler ödüllerine kavuşacak.

Baykuş Ödülleri 3 Eylül 2019’da

16 kategoride 188 başvurunun yapıldığı ve 67 başarılı araştırma projesinin ödül almaya hak kazandığı etkinlikte; araştırma & araştırma veren, reklam & reklamveren ve medya, pazarlama, akademi ve iletişim dünyasından değerli isimler törende biraya gelecek.

7 Yeni Kategori

Bu sene, mevcut 9 kategoriye 7 yeni kategorinin daha eklendiği “Baykuş Ödülleri”nde ilk kez ödül verilecek kategoriler şunlar ;

  • Alışverişçi Baykuş
  • Eşitlikçi Baykuş
  • Global Baykuş
  • İtibarlı Baykuş
  • Memnun Baykuş
  • Metodik Baykuş
  • Sendikal Baykuş

FMCG, Otomotiv, Marka Danışmalığı, Akademi, Araştırma, Veri Toplama, Reklam, Pazarlama, İletişim, Medya, E-Ticaret gibi farklı sektörlerden temsilcilerin yer aldığı 21 kişilik jürinin, iki gün boyunca yaptığı değerlendirmeyle belirlenen en başarılı projelerin sahipleri, bu özel gecede ödülleri ile buluşacak. Bütünleşik pazarlama mecrası Branding Türkiye’nin medya sponsoru olduğu ve 3 Eylül tarihinde gerçekleşecek olan Baykuş Ödülleri hakkında detaylı bilgi almak veya ödül gecesine katılmak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


TÜAD I Hakkında

“Baykuş Ödülleri”nin düzenleyicisi olan TÜAD; 1988 yılında Türkiye’nin ilk pazarlama araştırması şirketi olan PEVA Araştırma’nın kurucusu Nezih Neyzi tarafından kurulmuştur. TÜAD ana faaliyet alanı pazarlama ve kamuoyu araştırmaları olan tüzel ve gerçek kişilerin üye olduğu bir meslek örgütüdür. Farklı alanlarda faaliyet gösteren birçok sektöre, katma değeri yüksek veri ve bilgi sağlaması nedeniyle, Araştırmacılar Derneği’ne 2009 yılında İçişleri Bakanlığı onayıyla, “Türkiye” ön adı verilmiş ve “Türkiye Araştırmacılar Derneği” unvanı tescil edilmiştir.

TÜAD, sektörle ilgili ulusal ve uluslararası mesleki ilkeler, yasalar ve sektörün kalite standartlarının oluşturulması konusunda çalışmalar yapmaktadır. TÜAD Tüzel Üyeleri, GAB-Güvenilir Araştırma Belgesi ve ISO 20252 kalite belgelerine sahiptir. Yapılan araştırmalarda güvenirlik, şeffaflık ilkesine bağlı kalınması ve kalite standartlarının sürdürülebilir olmasını sağlamak amacıyla, TÜAD tüzel üyeleri, bağımsız, uluslararası, TÜRKAK’a akredite bir denetleme kuruluşu tarafından her yıl düzenli olarak denetlenmektedir. TÜAD’ın, RÖK-Reklam Özdenetim Kurulu’nda ve benzeri oluşumlarda temsilcileri bulunmaktadır. Derneğin, araştırma ve araştırmayla ilgili paydaş sektörleri ilgilendiren yasa, yönetmelik ve tüzüklerin düzenlenmesinde, sektör otoritesi olarak kanaat önderliği rolü bulunmaktadır. TÜAD Danışma Kurulu aracılığıyla, araştırmalarla ilgili ihtilafa düşülen durumlarda ilgili marka/kurum/kuruluşlara ve mahkemelere bilir kişi olarak hizmet vermektedir.

Bülten Aboneliğinizi Aktifleştirin

Güncel makaleler, sektörel haberler ve ücretsiz etkinlikler için mail listemize abone olun.

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz.

Bir şeyler yanlış gitti.